Meghívó trendek II.


Meghívó trendek 2. Background photo created by kbza - www.freepik.com

Csapó kettő. Ott hagytuk el a fonalat, hogy ígéretet tettünk a folytatásra. Jöjjön hát az elkerülhetetlen, a meghívó trendek második része, mely remélhetőleg - ellentétben a folytatások többségével (rád nézünk Másnaposok 2.) – legalább olyan jó lesz, mint az első rész.

6. Natúr

Egyből egy fekete báránnyal állunk szemben, mert jelen meghívó fajta nem csak vizuális tekintetben, hanem a környezetre gyakorolt hatásával is kiemelkedik a kommerszből. Nyilván nem arról van szó, hogy a natúr, többször használt papírra nyomott meghívóval egyből megmentitek a földet, miközben a sarkvidék állatai szimultán ütnek a levegőbe. De, és ez egy nagyon fontos de. Azzal, hogy ti meghozzátok azt a döntést, hogy a némileg drágább, de gyorsabban lebomló papírt választjátok, üzenetet továbbítotok. Megmutathatják a többieknek, hogy egy ilyen meghívó is lehet stílusos és elegáns. Ez az üzenet pedig verhetetlen. Fontos lenne szem előtt tartani mindannyiunknak, hogy ezeket a csodálatos napokat megélni egy kiváltság, melyet szeretnénk az unokáink számára is megőrizni. Ehhez pedig szükségünk van a Földre. Hallgassatok végre Attenboroughra!

7. Amikor elég a szöveg

Ismeritek azt a srácot vagy csajt a suliból/melóhelyről, aki sosem készült prezentációval? Mindig csak kiállt a brigád elé és olyan átéléssel, meggyőzően, kellemes baritonnal mondta el az elmondanivalót, hogy csak néztetek ki a fejetekből. Ez a meghívó ez a csaj. Vagy srác. Ő Hugh Grant a Zene és szövegből. Talán egy kicsit sokoldalúbb. Tudom, elsőre borzasztó snassz, de higgyetek nekem, mikor jövőhéten a megfelelő fontválasztással foglalkozunk, eloszlik minden kétely.

8. Paca

Minden esetben egy üres lappal kezdjük a tervezést. Na de mi történik, ha valami ráfröccsen erre az üres lapra? Csoda. Legalábbis, ha ügyesek vagyunk, akkor csodálatos dolgokat lehet alkotni mindössze néhány ecsetvonással vagy fröccsentéssel. Ezeknél a meghívóknál is rendkívül hangsúlyos a betűtípus választás, így a fröccsentéssel csak a munka felét végeztük el.

9. Pájn

Tudjátok, hogy mitől lesz igazán ütős egy pestos tészta? A fenyőmagtól. A céklához hasonlóan igazi csodaszer. Amennyire megbolondítja a tésztát a tetejére szórt fenyőmag, ugyanannyira stílusosan lehet alkalmazni a magok felnőttkori változatát, a fenyőt. Kellő óvatosságra intenénk azonban mindenkit. A fenyő olyan, mint a kék és az ezüst színkombó. Hideg érzetet tud kelteni a szemlélőkben. Ez nem feltétlen probléma, de ha túltoljuk a fenyőket és az ehhez kapcsolható stilizált motívumokat, könnyen egyedül találhatjuk magunkat a sűrű rengetegben.

10. Ti

Jól olvastátok: Ti! Végső tanácsom, hogy radírozzátok ki az előző 9 trendi meghívót. Ne akarjatok alkalmazkodni senkihez és semmihez. Végső soron azért is vagytok ezen az oldalon, hogy egyedi meghívóval és esküvői anyagokkal távozhassatok, széles mosollyal az arcotokon, életeteket összekötve. Ha van víziótok, bátran közöljétek és ne féljetek a visszajelzésektől. Gondoljatok Alexander Graham Bellre, a telefon feltalálójára. Elsőre tuti hülyén érezte magát, hogy nem tudott senkit felhívni.

Jövőhéten jövünk a typos blog epizóddal, addig pedig vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy időben elkészüljünk a nyári banzájra!

www.meghivnalak.hu - © Minden jog fenntartva! – 2020


Általános szerződési feltételekAdatkezelési tájékoztatóImpresszum