Innovatív menüsor III.


Esküvői menüsor 3. Wedding photo created by freepic.diller - www.freepik.com

Háromrészes blogsorozatunk utolsó etapjával jelentkezünk, melyben gasztrogurunk még utoljára odacsap kulináris különlegességeivel. Reméljük kezdeményezésünkkel sikerült felbátorítanunk titeket, hogy bátran nyúljatok új alapanyagokhoz, hogy el merjétek engedni a hagyományost, hogy ne csak a meghívókkal, dekorációkkal, de az esküvői ételekkel is feldobjátok azt a csodálatos napot, amikor kimondjátok a boldogító igent.

Céklás humusz, pitával

Nem először tűnik fel innovatív menüsorainkban a cékla, és ez nem véletlen. Borzasztó egészséges, egy igazi energiabomba, a humusszal kiegészülve pedig tökéletes harmóniában robbantja be ízlelőbimbóinkat.

Zuppa Maritata

Olyan, mint először hallani a Beatles-t. Csak olaszul. Érthetetlen, hogy miért áll Magyarországon ilyen kitaszított státuszban az olaszok esküvői levese, mely elkészítése már inkább konvergál a hagyományos konyhaművészethez - de egy kis csavarral elkészítve, kiváltképp a hazai menüsoroknál – igazi ínyencség.

Vörösboros szürkemarha pörkölt, gyöngyhagyma, galuska royal

Tradicionális pörkölt, rengeteg vörösborral, amely kiemeli a marha jellegzetes ízét. Savanyúságként és díszítésként gyöngyhagymát használunk, köretnek pedig tojásos, tejszínes galuskát adunk.

Sült ricottagombóc, szeder, csokoládé

Vaníliával ízesített ricottagombócok édes pankómorzsában kisütve, szederraguval és tejcsokoládé forgácsokkal leöntve, némi porcukorral megszórva.

Nem kell aggódni, ez még nem a búcsú ideje. Szakácsunk a szezon közepette sem fog egyedül hagyni titeket az olykor rémisztő Gasztro Rengetegben, különleges megoldásaival továbbra is utat mutat majd az éjszakában. A következő blog bejegyzések során visszaevickélünk a hazai pályára és a meghívó tervezés rejtelmeinek részleteivel fogunk szórakoztatni titeket. Apropó, meghívók. Március 14-ig még van időtök fellelni a 20% kedvezményre jogosító tulipánt, mely tartózkodási helyéről továbbra is várjuk az üzeneteket a Facebookon vagy az info@meghivnalak.hu e-mail címen!

www.meghivnalak.hu - © Minden jog fenntartva! – 2020


Általános szerződési feltételekAdatkezelési tájékoztatóImpresszum