Innovatív menüsor II.
Szakácsunk ezen a héten is násznép borító menüvel készült, mely még tovább emel a téten, olyannyira, hogy olykor már a magyarázat részt sem értettük.
Disznósajt, marinált kerti javak, mizuna
Házilag készített füstös disznósajt, kakukkfüves fokhagymás marinálólében infuzionált karfiol. Oké, innentől már egy kicsit egyszerűbb. A francia retek, lilahagyma, kígyóuborka, bébi cukkini kvartett szolgál köretként a tetején egy kis mizunával. Érdemes lecsekkolni egyébként a Nosalty írását a mizuna jótékony hatásairól.
Pikáns karotta krémleves, színes karottachips
Kókusztejjel krémesített mézes, gyömbéres, cayenne borssal sült sárgarépa, vékonyra szelt, kiszárított citromsárga-, lila-, és sárgarépával szervírozva.
Szicíliai rakott padlizsán
Olasz fűszerezésű, paradicsomszószban sütött padlizsánszeletek parmezánnal megszórva.
Sárgadinnye panna cotta, rozmaring, mandula
Rétegezett pohárkrém, szójatejben felfőzött sárgadinnye réteg, és egy rozmaringgal infuzionált mandulatejes réteg, tetején hántolt mandulába forgatott sárgadinnye golyócskákkal.
Éjfélkor pedig egy újragondolt, karamellizált hagymás körözöttel lepjük meg a vendégeket. Természetesen házi cipóval szervírozva.
Ha nem akartok lemaradni formabontó megoldásainkról (étel- és meghívófronton egyaránt), akkor kövessetek minket a Facebookon. Ha pedig egyedi meghívót szeretnétek akkor keressetek a Kapcsolat fül alatt található elérhetőségek egyikén!
www.meghivnalak.hu - © Minden jog fenntartva! – 2020
Általános szerződési feltételekAdatkezelési tájékoztatóImpresszum