Hogyan készül a saját esküvői weboldalam?


saját esküvői weboldal Man photo created by pressfoto - www.freepik.com

Simán megoldhatnánk valami egyszerű, előre lekódolt weboldal átfazonírozásával. De nem igazán tudnánk elszámolni magunkkal, ha az egyszerű megoldást választanánk, így a weboldalatok ugyanúgy a nulláról lesz felépítve, mint a www.meghivnalak.hu.

Saját domaint és tárhelyet bérlünk nektek, amelyet egy egész éven át tudtok majd használni, így az esküvő után is visszajárhattok majd feleleveníteni a Nagy Napot.

Na de a külső, belső nélkül nem sok, ahogy a nagyszerű Halott Pénz dalszövegéből tudjuk. Szerencsére, tartalmilag rengeteg opció közül választhattok majd, s hasonlóan az egyedi meghívó tervezéshez, itt is folyamatosan kokettálunk majd egymással, hogy tökéletes végeredményt kapjatok.

A legfontosabb elemei egy ilyen oldalnak a visszaszámláló óra, az integrált Google térkép, a képes galéria és a menüsor virtuális változata. Rengeteg fejtöréstől kímélitek meg magatokat, ha ezeket a funkciókat engeditek nekünk beleépíteni a weboldalba, mert elhárul a veszélye annak, hogy a vendégek eltévednek, éhesek maradnak vagy másnap délután rongyolnak be a kápolnába. A galéria már kicsit más tészta, mert ez csak arra alkalmas, hogy előre megsirassa a vendégeket.

Viszont, mivel még egy egész éven át a ti tulajdonotokban lesz a weboldal, így ha a fotós kolléga elkészült a retussal, a Google Drive vagy bármilyen más felhőalapú hordozó linkjét is megtudjuk osztani a weboldalon, ahol aztán kedvükre válogathatnak a vendégek a képek között.

Akár az esküvő előtti napon is változtathatunk a weboldalon szereplő információkon, mert tényleg a saját tulajdon kezünkkel írjuk a forráskódot, így nincs átfutási ideje a módosításnak.

Talán, az egyik legfontosabb új funkció a weboldalon az az esetleges COVID-19 protokoll részletes leírása. Sajnos egy darabig még biztos nem szabadulunk meg a pandémiától, így alkalmazkodva a helyzethez, tuti nem árt néhány plusz infó a vendégeknek.

www.meghivnalak.hu - © Minden jog fenntartva! – 2020


Általános szerződési feltételekAdatkezelési tájékoztatóImpresszum