Tényleg kell nekem egyedi meghívó?


egyedi esküvői meghívó Flower photo created by freepic.diller - www.freepik.com

A rövid válaszunk az, hogy nem tudjuk. Honnan is tudnánk? Nem ismerjük a kedves olvasót, még hírből sem. Hisz reménykedünk abban, hogy éppen olyasvalakivel állunk szemben, aki először téblábol oldalunk blog felületén, és egyelőre bizonytalan abban, hogy szüksége van-e egyáltalán az általunk kínált szolgáltatásra.

Hovatovább, egyelőre úgy érzi, nincs nála bizonytalanabb ember a világon. Tele a feje kérdésekkel: Milyen színűek legyenek a virágok? Hány embernek kell külön laktóz-, glütén-, és GMO-mentes menüt rendelni? Milyen ruhába öltöztessük a koszorúslányokat és fiúkat? Nem beszélve Veráról, aki a melóban is folyamatosan felül szeretne múlni, tuti fehér ruhába fog jönni, csak azért is.

Teljesen normális ez a bizonytalanság - és hosszabb válaszunkban, innen indulva szeretnénk meggyőzni arról, hogy kell. Kell az egyedi esküvői meghívó.

Ideális esetben egyszer állunk életünkben az oltárnál, egy olyan nap van az életben, amikor tényleg minden rólunk szól és mindenki körülöttünk sertepertél. Pont ezen a napon érnétek be valami utángyártott meghívóval? Olyannal, ami nem jelent nektek semmit? Sőt, ahogy változik az ember, úgy változik az ízlése is. Legbelül ti is tudjátok, hogy pont ezek miatt valami örökérvényűt szeretnétek, egy olyan meghívót, ami nem megy ki a divatból, amire ránézve eszetekbe jut majd a nap, ami csak rólatok szólt. Egy olyan meghívót, amit megérdemeltek.

Izgalmas érzés fog majd el titeket, amikor elküldjük a meghívó terveket. Érezni fogjátok, hogy közeledik a napotok. Látni fogjátok magatok előtt a zokogó szülőket, a már délelőtt részeg vőfélyt és érezni fogjátok az arcotokon a nagyszülők gondoskodó simításait… Mert ezt teszi egy jó meghívó az emberrel. Első fecskeként elhozza az esküvő hírét és egyszerre prezentálja a külcsínt a vendégeknek.

Meggyőztünk? Akkor jó, keress minket bizalommal az info@meghivnalak.hu e-mail címen vagy a +36 70 772 7965 telefonszámon. Ha pedig továbbra is bizonytalankodsz, akkor csak annyit mondunk, hogy saját esküvői weboldatok is lesz. Na ugye.

www.meghivnalak.hu - © Minden jog fenntartva! – 2020


Általános szerződési feltételekAdatkezelési tájékoztatóImpresszum