Meghívnálak Blog


A legjobb esküvői filmek II.

Az előző blogban felállított tézis továbbra is igaz: nehéz jó esküvői filmeket összekaparni. Mi azonban nekiveselkedtünk ismét, és méltóképp zártuk le tízes listánkat. Nem is húznám tovább a felkonfot, itt a második rész!

Tovább olvasom...
A legjobb esküvői filmek I.

Már a blogbejegyzés megírása előtt éreztem, hogy ez nem lesz egyszerű feladat. Rengeteg esküvős filmmel találkozhattatok már, melyek fele már az első snittnél megcsúszik egy óriási nyálfolton és ahelyett, hogy normális film módjára feltápászkodna, inkább 90-110 percen keresztül fetreng benne. Disclaimer: Olyan filmeket listázunk, amelyek témája, csúcspontja az esküvő. Így bár csodálatos film az Időről időre, sajnos ebbe a válogatásba most nem fér bele.

Tovább olvasom...
Hogyan válasszunk fontot?

Piszlicsáré dolognak tűnhet a betűtípus választás, azonban a legtöbb meghívó pont a nem jól megválasztott font miatt csúszik el a célegyenesben. Na de mire kell figyelni? Mit szabad és mit nem? Milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani a fontokat, illetve hány font fér el kényelmesen egy meghívón, anélkül, hogy bazári hangulatot árasszon magából az összhatás?

Tovább olvasom...
Meghívó trendek II.

Csapó kettő. Ott hagytuk el a fonalat, hogy ígéretet tettünk a folytatásra. Jöjjön hát az elkerülhetetlen, a meghívó trendek második része, mely remélhetőleg - ellentétben a folytatások többségével (rád nézünk Másnaposok 2.) – legalább olyan jó lesz, mint az első rész.

Tovább olvasom...
Meghívó trendek I.

A cipész visszatért a kaptafához. Ez a cipész pedig nagyon hálás. Leginkább azért, mert egy olyan korban élünk, mikor az esküvők és ezzel párhuzamosan minden esküvői dizájn és vizuálelem képes volt maga mögött hagyni a habos-babos, rózsaszín ködös, fátyolba burkolózó, pátoszos cukormázat.

Tovább olvasom...
Innovatív menüsor III.

Háromrészes blogsorozatunk utolsó etapjával jelentkezünk, melyben gasztrogurunk még utoljára odacsap kulináris különlegességeivel.

Tovább olvasom...
Innovatív menüsor II.

Szakácsunk ezen a héten is násznép borító menüvel készült, mely még tovább emel a téten, olyannyira, hogy olykor már a magyarázat részt sem értettük.

Tovább olvasom...
Innovatív menüsor I.

Kicsit talán off-topic, de szeretnénk kirobbantani a magyar esküvői cateringet a konvencionális gulyás-virsli-töltöttkáposzta aranyháromszögből. A következő három hétben olyan menüsorokat fogunk veletek megosztani, amelyekkel fixen leveszitek a násznépet a lábáról.

Tovább olvasom...
Hogyan készül a saját esküvői weboldalam?

Simán megoldhatnánk valami egyszerű, előre lekódolt weboldal átfazonírozásával. De nem igazán tudnánk elszámolni magunkkal, ha az egyszerű megoldást választanánk, így a weboldalatok ugyanúgy a nulláról lesz felépítve, mint a www.meghivnalak.hu.

Tovább olvasom...
Tényleg kell nekem egyedi meghívó?

A rövid válaszunk az, hogy nem tudjuk. Honnan is tudnánk? Nem ismerjük a kedves olvasót, még hírből sem. Hisz reménykedünk abban, hogy éppen olyasvalakivel állunk szemben, aki először téblábol oldalunk blog felületén, és egyelőre bizonytalan abban, hogy szüksége van-e egyáltalán az általunk kínált szolgáltatásra.

Tovább olvasom...

www.meghivnalak.hu - © Minden jog fenntartva! – 2020


Általános szerződési feltételekAdatkezelési tájékoztatóImpresszum