Általános szerződési feltételek


Az Általános Szerződési Feltételek magában foglalja a szolgáltatás leírását, a megrendelés menetét, a szolgáltatások árait, az esküvői meghívók, illetve további grafikai anyagok elkészítésének részletes folyamatát. Az Általános Szerződési Feltételeket a megrendelő e-mailben történő megrendelésével, a megbízási szerződés aláírásával elfogadja.

A szolgáltató

Név: Várszegi Botond Bence egyéni vállalkozó

Székhely: 1161 Budapest, Sándor utca 41.

Adószám: 56718690-1-42

Nyilvántartási szám: 55394312

E-mail cím: info@meghivnalak.hu

Telefonszám: +36 70 772 7965

1. A szolgáltatás leírása

A szolgáltató a www.meghivnalak.hu weboldalon ismertetett szolgáltatásokat nyújt a felhasználó számára. A www.meghivnalak.hu weboldalon keresztül a felhasználó egyedileg tervezett esküvői anyagokhoz juthat.

2. A megrendelés menete

A megrendelő a megrendelési szándékát a www.meghivnalak.hu weboldalon található elérhetőségek egyikén, e-mailben vagy telefonon jelzi a szolgáltatónak, kiválasztva a számára megfelelő szolgáltatást. A szolgáltató 24 órán belül visszajelez a megkeresésre, e-mailben vagy telefonon. A szolgáltató a visszaigazoló levelében minden a szolgáltatáshoz tartozó fontos információt a megrendelő részére bocsájt. A visszaigazolást követően a felek szerződést írnak alá a megbízásról. A szerződés megkötése minden esetben személyesen, vagy elektronikus úton történik. A szóban kötött megállapodás nem érvényes, ezek alapján kötelezettsége a szolgáltatónak és a megrendelőnek nem keletkezhet.

3. A szolgáltatások árai

A www.meghivnalak.hu weboldalon a Csomagjaink menüpontban foglalt árak nettó árak. Az árak nem tartalmazzák a nyomdaköltséget.

4. Fizetési mód

A megrendelést követően a szolgáltató díjbekérőt állít ki a megrendelő számára, a szolgáltatás teljes költségének 30 százalékáról. A díjbekérő kiegyenlítését követően a szolgáltató elindítja a megrendelésben foglaltak elkészítését, s kiállítja az előleg számlát a megrendelő részére.

A szolgáltatás teljes költségének megtérítésére a csomagban foglalt esküvői grafikák elkészültével kerül sor, levonva az előleg számlán kifizetett összeget. A szolgáltatás költségének kiegyenlítésére a szolgáltató által kiállított számlán szereplő bankszámlaszámra történő utalással, vagy személyesen készpénzben van lehetőség.

5. A tervezés menete

A megrendelő elektronikus úton vagy személyesen a szolgáltató részére átadja a szöveges anyagokat .doc, .docx, .txt, vagy nyomtatott formátumban, mely szöveg részleges módosítására a tervezés közben a megrendelőnek 3 lehetősége van. Az előleg számlán feltüntetett összeg beérkezte után a szolgáltató elkészíti, majd elektronikus úton elküldi vagy személyesen bemutatja a megrendelőnek a látványterveket, maximum 72 órán belül. A kiválasztott látványterv módosítására a szolgáltató 3 korrektúra kört biztosít. A szolgáltató a korrektúrázott, majd véglegesen elfogadott meghívó alapján, megtervezi a kiválasztott szolgáltatás keretein belül a további esküvői anyagokat.

6. Az elkészült esküvői grafikák elküldése

Az esküvői anyagok elkészültéről a megrendelő e-mailben vagy telefonon értesül. A szolgáltató az elkészült esküvői grafikákat elektronikus úton juttatja el a megrendelő részére.

7. Tulajdonjog

Az elkészült esküvői anyagok a szolgáltató szellemi tulajdonát képzik, az átadás után is szerzői jogvédelem alatt állnak. A szolgáltató az elkészült esküvői anyagokat felhasználhatja vállalkozásának népszerűsítésére, weboldalán, illetve közösségi média felületein.

8. Elállási jog

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet - mely a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szól - értelmében a megrendelő jogosult 14 naptári napon belül indoklás nélkül felmondani a szerződést. Az egyedi rendelésre készült esküvői anyagok esetén a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében azonban a szolgáltató nem köteles visszatéríteni a megrendelőnek a vételár összegét.

9. A szerződéskötés részletei

A szerződéskötés magyar nyelven történik, és írásban megkötött szerződésnek minősül.

10. Adatkezelési tájékoztató

Az megbízó által megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően a szolgáltató bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át.

www.meghivnalak.hu - © Minden jog fenntartva! – 2020


Általános szerződési feltételekAdatkezelési tájékoztatóImpresszum